Tinutele pentru o iesire importanta seara trebuie pregatite complet, ceea ce inseamna ca fiecare accesoriu trebuie atent gandit. Acest lucru nu inseamna, totusi, ca trebuie mereu sa ne decidem pentru o rochie lunga – la fel de bine se vor potrivi si rochiile mai scurte, dintre care o mare varietate este disponibila in magazine.

Rochie scurta de seara

 
Asociem rochiile de seara in primul rand cu lungimea fata de glezna, cu varietatea de accesorii si materiale elegante si de efect. Insa nu trebuie sa fie intotdeauna asa si nu intotdeauna acest tip de rochie va fi bun pentru fiecare iesire de seara.

Uneori, rochiile scurte de seara Converse, care pot fi numite si rochii de cocktail, vor fi o alegere mult mai buna – vor fi perfecte pentru ocazii precum o cina la restaurant, o intalnire, teatru, un banchet de firma si diverse tipuri de sarbatori in familie. Trasaturile care ar trebui sa caracterizeze o rochie scurta de seara sunt eleganta discreta, un decolteu mic, talia accentuata si lungimea pana la genunchi sau mai jos de genunchi.
 

Fasoanele rochiilor de seara scurte

 
Rochiile de seara scurte Mango sunt creatii care trebuie in primul rand sa se potriveasca siluetei noastre. Prin urmare, trebuie acordata atentie fasonului acestora si aleasa una care sa sublinieze punctele forte si sa mascheze imperfectiunile. In primul rand, trebuie sa se termine la o astfel de inaltime incat picioarele noastre sa para zvelte si fine.

O alegere foarte buna este lungimea pana la genunchi sau putin sub genunchi – astfel incat proportiile siluetei nu vor fi perturbate si atat femeile inalte, cat si cele ceva mai scunde vor arata bine. Rochiile scurte de seara Converse trebui sa fie modeste la accesorii si sa aiba decolteuri mici – este o garantie ca vor arata mereu elegant. De asemenea, cel mai bine este sa alegem stiluri care sa ne puna in valoare talia.
 

Rochii de seara scurte – ce culoare?

 
Una dintre cele mai universale culori este negrul. Rochia de seara scurta de culoare neagra Mango este aproape intotdeauna cea mai buna alegere. O putem pune atat pentru cina, teatru cat si pentru banchet de firma, iar pentru unele sarbatori de familie, in principal cununiile si petrecerile de nunta, este mai bine sa alegem o alta culoare.

Pentru astfel de sarbatori, culorile delicate si pastelate vor fi o alegere excelenta. In plus, o rochie scurta de seara poate fi si de culoare bleumarin, verde inchis sau rosu. Merita aleasa cea care se va potrivi cel mai bine tipului nostru de frumusete.
 

Rochia scurta de seara pentru multiple ocazii

 
Avantajul acestui tip de creatie este ca ne va servi pentru mai multe ocazii. De aceea, merita sa ne concentram pe stiluri clasice, culori si materiale de buna calitate. Datorita acestui lucru, vom fi siguri ca viata rochiei noastre nu se va incheia dupa o singura folosire. In plus, nu vom avea nicio problema sa asortam accesoriile.

La atemporala mica rochie neagra sau rosie se vor potrivi atat pantofii cu toc cui, cizmele lungi, cat si botinele elegante. Putem imbraca o jacheta formala, precum si o jacheta din denim sau o jacheta ramones – totul depinde desigur de circumstante si de tipul de eveniment la care mergem seara.