Gama de flori artificiale s-a imbunatatit considerabil in ultimii ani, iar plantele au devenit din ce in ce mai impresionante.

Acum, florile artificiale seamana atat de bine cu cele naturale incat este foarte posibil sa descoperi ca nu poti face diferenta intre ele si cele naturale.

Avand in vedere aceste schimbari, este lesne de inteles ca tot mai multe persoane au inceput sa cumpere flori artificiale pentru casa lor, mai ales ca acestea au si numeroase avantaje, comparativ cu florile naturale. Iata care sunt cele mai populare flori artificiale:

Orhidee colorate si delicate

Orhideele sunt plante foarte delicate si elegante, dar cand vine vorba despre intretinerea lor, pot da adevarate batai de cap tuturor persoanelor care le au.

Prin urmare, cei care vor sa aiba orhidee in casa, dar vor sa treaca peste partea cu intretinerea, isi cumpara orhidee la ghiveci, artificiale.

Aceste flori artificiale cu ghiveci sunt obtinute din materiale foarte fine, astfel incat sa imite perfect planta naturala si de cele mai multe ori se respecta caracteristicile tipurilor de orhidee existente in natura.

Trandafiri intr-o paleta variata de nuante

De la trandafirul clasic, rosu, si pana la trandafirii intr-o multitudine de culori, aceste flori sunt iubite de toata lumea si ajuta la crearea unui design fascinant.

In functie de preferinte, poti merge pe aranjamente clasice cu trandafiri rosii, trandafiri galbeni sau roz, si chiar albi, dau poti alege variante mai indraznete, de trandafiri in culori speciale.

Aceste flori artificiale sunt create cu foarte mare atentie la detalii, astfel incat sa arate tot timpul exceptional.

Crini uriasi care nu creaza alergii si nici nu trebuie scosi din camera noaptea

Crinii pot pune in pericol oamenii din incapere daca stau prea mult intr-un loc. Sunt flori impresionante, cu un miros pe masura, dar uneori acest miros poate deveni letal.

De asemenea, cantitatea considerabila de polen poate determina alergii. Cu ajutorul crinilor artificiali, vei elimina toate aceste inconveniente pe loc.

Materialele din care sunt facuti acesti crini sunt alese special astfel incat sa fie la fel de ferme si sa arate in continuare foarte bine, la fel ca orice alte flori normale de crin.

Lalele delicate si catifelata

Lalelele sunt flori care se ofilesc si isi pierd petalele foarte repede. Daca vrei sa ai lalele in casa va trebui sa te obisnuiesti cu ideea asta si sa tii cont de faptul ca le vei schimba des.

Poti alege in schimb o alta varianta mai buna si anume sa cumperi flori artificiale si sa le pui in glastra. Ele vor semana perfect cu florile naturale si asa ai rezolvat o foarte mare problema rapid.

Nu mai trebuie sa schimbi mereu florile si nici sa te straduiesti sa le mentii in viata. Florile tale vor sta frumos in glastra atat cat este nevoie si cand vrei sa le schimbi trebuie doar sa le muti in alt loc si sa pui noile flori in locul lor.

Florile artificiale sunt foarte usor de intretinut si vestea buna este ca le vei folosi mai multe sezoane.