Cauti aplice led pentru tavan, dar nu stii inca ce avantaje ofera aceste produse? Iti explicam in cele ce urmeaza de ce ar trebui sa iti pui aplice tavan bucatarie sau pentru orice alta camera din casa.

Poti alege numeroase modele de plafoniere pe care sa le integrezi in locuinta ta cu usurinta si vei reusi cu siguranta sa obtii astfel cele mai bune solutii pentru tine.

Un design bun al iluminatului interior se refera la combinarea luminii ambientale, de lucru si de accent. Aplicele de perete pot fi folosite pentru a crea orice nivel al designului in materie de iluminat, oferindu-va flexibilitate in decorul interior.

Indiferent daca va remodelati complet casa sau pur si simplu improspatati o anumita camera, iata cateva avantaje grozave ale incorporarii aplicelor in designul luminilor din casa. Puteti cauta in magazinele de corpuri de iluminat cele mai bune variante.

Cu plafoniere led va fi mult mai usor sa se reduca si consumul deoarece becurile LED consuma foarte putin. De asemenea, utilizand plafoniere moderne veti putea sa le integrati cu mai multa usurinta in decorul interior.

Corpuri de iluminat decorative

Exista o multime de corpuri de iluminat diferite din care sa alegeti, dar unele sunt evident mai estetice decat altele. Iluminarea decorativa a aplicelor adauga un aspect atemporal oricarei incaperi din casa, mai ales atunci cand este folosita pentru sufragerie si dormitoare si este asociat cu mobilier si decor de epoca.

Cu toate acestea, exista si corpuri moderne de aplice care arata ca acasa, in mijlocul schemelor de design contemporan.

Exista modele variate de plafoniere living care se vor integra in orice spatiu foarte simplu si usor fara sa fie nevoie de alte artificii. De asemenea, recomandarea este sa optati de fiecare data pentru corpuri de iluminat care sa se potriveasca in mai multe tipuri de decor si design, astfel incat sa nu intampinati probleme atunci cand schimbati mobilierul sau cand reamenajati casa si alegeti un alt stil interior.

Gama larga de optiuni

Dupa cum am sugerat mai sus, aplicele de perete sunt disponibile intr-o mare varietate de modele, stiluri, teme si culori placute din punct de vedere estetic.

Aplicele de perete pot fi montate pe lambriuri din lemn bogat sau pot iesi in evidenta singure ca piesa decorativa sau pentru a completa decorul existent. Identificati zonele in care este mai probabil sa aveti nevoie de lumina ambientala blanda sau de lucru si consultati-va cu expertul in iluminatul casei pentru a gasi cele mai bune solutii.

Eficienta energetica

Desi s-ar putea sa nu crezi, iluminatul cu aplice este, de asemenea, o modalitate de a reduce consumul energetic al casei tale. Iluminatul consuma o parte semnificativa din toata energia electrica consumata in casa ta.

Aplicele de perete ofera cantitatea necesara de lumina fara a fi nevoie sa lumineze intreaga camera, ceea ce inseamna mai putina energie consumata in general.

Specialistii in iluminat pot recomanda si alte produse de iluminat grozave pentru a ajuta la economisirea facturilor de energie, inclusiv iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.