Decizia de a amenaja o camera implica a lua in considerare multe detalii esentiale, care se potrivesc cu nevoile si gusturile fiecaruia.

Fie ca vorbim de mobilier, accesorii, draperii, covoare, tablouri sau corpuri de iluminat, scopul este de a crea un living care sa fie placut si confortabil pentru toata familia, respectand un design interior echilibrat si functional.

Confortul oferit de canapele

Dupa o zi epuizanta, relaxarea pe o canapea confortabila si placuta la atingere aduce o nota de confort in living. In functie de spatiul disponibil, preferintele de culoare si tendinte, se poate alege dintre o gama vasta de modele.

Canapelele cu doua sau trei locuri, cu tapiterii din diverse texturi si culori, pot fi alese pentru a se potrivi cu restul decorului.

Un model de canapea fixa cu trei locuri, poate fi solutia ideala pentru o familie cu trei membri, dorind sa petreaca seri linistite urmarind filmele favorite.

Selectia scaunelor adecvate

Alegerea scaunelor implica considerarea unor factori importanti. Un scaun trebuie sa ofere o pozitie corecta pentru corp, pastrand coloana vertebrala dreapta.

De asemenea, trebuie sa indeplineasca un rol specific in functie de nevoi. Daca este vorba de scaune pentru masa din living, se poate opta pentru modele clasice cu spatar.

Acestea pot fi potrivite cu restul mobilierului, parchetul sau tamplaria ferestrelor si usilor, pentru a crea un decor armonios.

Delightul celor mici

Orice casa ar trebui sa includa piese de mobilier special create pentru cei mici, precum fotoliile pentru copii. Variantele comode si relaxante, umplute cu perle de polistiren, pot reprezenta o alternativa practica.

Acestea sunt usoare, colorate, se adapteaza formei corpului, pot fi mutate cu usurinta si sunt usor de intretinut.

Iluminatul – o piesa cheie in amenajare

O componenta cruciala in amenajarea unui living o reprezinta iluminatul. Acesta poate crea diferite atmosfere in functie de intensitate, culoare si sursa.

Fie ca optati pentru o lampa de podea eleganta sau un candelabru stralucitor, iluminatul poate adauga o nota de stil si functionalitate livingului dumneavoastra.

Amenajare pe verticala

Exploatarea spatiului vertical poate fi o tehnica ingenioasa in amenajarea livingului. Rafturile si etajerele, pe langa faptul ca ofera un spatiu de depozitare util, pot servi ca o platforma pentru obiectele de decor, creand un aspect vizual placut si interesant.

Personalizarea cu accesorii

Accesorizarea poate adauga o nota personala livingului. Covorul potrivit poate adauga confort, pernele decorative pot aduce culoare, iar tablourile si fotografiile pot spune o poveste.

Nu ezitati sa experimentati cu diferite accesorii pentru a gasi combinatia perfecta care sa reflecte personalitatea dumneavoastra.